Nieuwe vega(n) hotspot in Zeeland ontdekt

Vegan lucnh Imagine Middelburg

Nieuwe vega(n) hotspot in Zeeland ontdekt

Wil je genieten van een vegan lunch? Ik ging eten bij Imagine in Middelburg. Een knus vegetarisch en veganistisch lunchcafé en tevens een biologische, regionale én verpakkingsvrije winkel. Er zijn weinig veganistische lunchplekken in Zeeland, waardoor Imagine meer dan welkom is.

Gepassioneerde eigenaresse

Ella, een heel aardige vrouw, is de eigenaar van deze toffe plek. Ze is hier nog maar twee maanden geleden mee gestart en heeft het ontzettend naar haar zin. Het is meteen aan haar te zien dat ze een passie voor de zaak heeft en dit straalt ze, samen met haar enthousiaste bediening, uit.

Een gezellige oase

Imagine heeft een rustige uitstraling met veel daglicht, wit en mintgroene accenten. Een fijne omgeving waar je even kunt ontsnappen aan de drukte van Middelburg en kunt genieten van een biologische vegan lunch.

Imagine_kaart

Het plantaardige aanbod

De regelmatig wisselende kaart is vrij beperkt, waardoor je gemakkelijk een keuze kunt maken. Je hoeft niet te twijfelen tussen te veel lekkere huisgemaakte lekkernijen. Van heerlijke taartjes, soepen, salades, brood tot ambachtelijke tosti’s. Je kunt hier als vegetariër of veganist je hart ophalen. Ben je geen van beiden? Zelfs dan kun je hier genieten van bewuste voeding en even tot rust komen. Of neem een omnivoor mee om te laten proeven hoe heerlijk de vega(n) keuken wel niet is.

Wat er van de kaart aan te raden is? Eigenlijk alles. Maar om je toch een tip te geven: de vegan tosti was verrukkelijk en ook het notenbrood met hummus en notenpata was een plantaardig feestje.

Imagine_lunch

Verpakkingsvrije winkel

Je vindt er ook een wand vol met noten, pasta, peulvruchten, chocolade en nog veel meer waar je zelf de gewenste hoeveelheid in je eigen bakje mee naar huis kunt nemen. Bij Imagine wordt heerlijke verse thee geschonken die je ook mee naar huis kunt nemen.

Imagine_winkel

Ik vind Imagine Middelburg een echte aanrader. Combineer dus vooral dit gezonde lunchcafé met een bezoek aan de stad. Je vindt Imagine op Nieuwe Burg 39 in Middelburg.

Back To Top