Vegan hotspot: FOAM in Den Haag

Vegan hotspot

Vegan hotspot: FOAM in Den Haag

Na heerlijk te hebben geluncht in FOAM kon ik het niet laten om een blog te schrijven over deze vegan hotspot in Den Haag. Mocht je een keer geen zin hebben om zelf te koken of gewoon gezellig buiten de deur willen ontbijten of lunchen, dan is FOAM een echte aanrader. Of je nu een veganist bent of niet, je gaat hier sowieso lekker eten!

Vegan hotspot

FOAM is begonnen als een cateringbedrijf, maar sinds april vorig jaar is deze super leuke hotspot als lunchroom in het centrum van Den Haag geopend. Je wordt hier meteen verwelkomt met een grote passie voor gezond en plantaardig eten. FOAM verzorgt ook nog steeds catering, dus als je een keer een vega(n) feestje, borrel of lunch geeft kun je hier je lekkere plantaardige hapjes bestellen.

Het plantaardige menu

Het is een toffe plek waar je niet alleen kunt genieten van de lekkerste taartjes, koffie’s en verse sapjes, maar ook gezond kunt ontbijten of lunchen. Het diverse menu met veel keuzes zoals salades, smoothies en broodjes ziet er ook super lekker uit. Alles op de kaart is 100% plantaardig waardoor je er als veganist je hart kunt ophalen. Het eten is ook nog eens grotendeels biologisch, vers, regionaal en gezond. Alle creaties zijn bovendien glutenvrij en ook met andere intoleranties of allergieën kun je hier terecht. De prijzen van FOAM zijn hartstikke betaalbaar. Je hebt al een heerlijke lunch tussen de €7,50 en €13,50.

FOAM Den Haag

De sfeer

De uitstraling van FOAM is heel licht en fris door het mooie en simpele interieur. Door het beperkt aantal tafeltjes en de open opstelling heb je het gevoel dat je in iemands knusse huiskamer zit. Door de open keuken krijg je zelfs een kijkje in de veganistische keuken. De sfeer is heel rustgevend en persoonlijk. In de zomer kun je zelfs in de achtertuin zitten.

De vegan hotspot staat dus voor heerlijk veganistisch eten en een rustgevende plek. Een ideale combinatie met een dagje uit in Den Haag dus. Ben jij hier al een keer geweest?

Back To Top