WAAROM IK EEN PLANNER GEBRUIK

WAAROM IK EEN PLANNER GEBRUIK

Vind je het lastig om doelen te halen? Heb je het gevoel dat je veel moet doen, maar er niet aan toekomt? Ben je bang dat je dingen vergeet? Ik merkte dat ik hier tegenaan liep. Ik wilde van alles, maar het lukte voor mijn gevoel niet om die doelen te behalen. Dit kon anders dacht ik. Toen kwam ik de planner van Purpuz tegen en dacht, dit is wat ik zoek! In deze blog lees je mijn bevindingen over de Purpuz planner.

Een planner geeft je leven structuur

Het fijne van een planner is dat alle to-do’s niet meer in je hoofd zitten, maar op papier staan. Zo kun je het loslaten. Door de taken op te schrijven kun je goed nadenken of een taak nu eigenlijk prioriteit heeft of niet. Vaak kom je er achter dat je echt niet op stel en sprong alle vragen, ideeën of taken meteen hoeft uit te voeren. In de meeste gevallen kun je een taak op een later moment uitvoeren, wanneer het jou uitkomt. Op deze manier creëer je overzicht en krijg je rust in je hoofd.


Alles valt te plannen

Met een planner kun je ook beter vooruit kijken, aangezien je de dingen die je wilt doen voor volgende week of volgende maand kunt inplannen. Je kunt allerlei taken toevoegen aan een planner, van huishoudelijke klusjes, afspraken met familie en vrienden, hobby’s of misschien heb je een blog of eigen bedrijf waar veel taken bij komen kijken.


Meer rust in je hoofd

Het fijne aan een papieren plannen zoals de Purpuz planner is ook dat je de dingen die je hebt gedaan kunt afstrepen. Dit geeft je een voldaan en trots gevoel. Heerlijk, zo’n dag afronden waarbij je de dingen hebt gedaan die je wilde doen. Je kunt dan echt genieten van je vrije avond, sportles of etentje. Bovendien weet je al precies waar je de volgende dag aan kunt beginnen.


De Purpuz planner

De Purpuz planner heeft een mooie rustige stijl, een harde kaft en overzichtelijke weken. Heb je lange termijn doelen? Dan kun je deze opdelen in kleinere haalbare doelen. Op deze manier werk je naar een einddoel en is de kans groot dat je deze gaat halen. De planner legt stap voor stap uit hoe je jouw doelen kunt behalen. Op elke pagina staat een quote die je aan het denken zet en motiveert. Aan het einde van elke maand wordt er gevraagd terug te blikken. Zo sta je stil bij je planning en kun je de nieuwe maand inplannen. Je hebt maand- en weekoverzichten, waardoor je overzicht houdt in de dingen die je wilt doen. Kortom, ik ben erg te spreken over de Purpuz planner.

Back To Top