Wat ik van het restaurant Gys vind

Gys Utrecht

Wat ik van het restaurant Gys vind

Een tijdje geleden ben ik uit eten gegaan bij GYS Utrecht. Dit biologische restaurant stond altijd nog op mijn lijstje om eens naar toe te gaan. Wat ik van dit biologische, vegan-friendly restaurant vind lees je in deze blog.

Wat is GYS?

Bij restaurant GYS kun je genieten van 100% biologisch eten. Daarnaast staat GYS voor duurzaam. Er zijn meerdere GYS-locaties in Nederland, waarvan twee locaties in Utrecht en één in Rotterdam. Alle vestigingen hebben een eigen menukaart met stuk voor stuk heerlijke creaties. GYS biedt lekker en gezond eten met vernieuwende smaken.

Je kunt op ieder moment van de dag bij GYS terecht. Je kunt er ontbijten, lekkere broodjes of salades voor de lunch bestellen of ’s avonds een keuze maken uit de vernieuwende hoofdgerechten. Ook is er een heerlijk aanbod aan zoete taartjes. Je kunt zelfs je bestelling afhalen of, nog makkelijker, laten bezorgen.

Genoeg keuze

Je kunt bij de biologische restaurants ook als vega(n) terecht en je kunt je omnimaatje meenemen. Zo heeft mijn vegetarisch gezelschap genoten van deze kapsalon van tempeh.

Tempeh kapsalon

Bijna alle gerechten op de kaart zijn veganistisch te maken. Een goede combinatie en voor ieder een ruime keuze. Alles op de kaart is biologisch, zowel het eten als het drinken. Bovendien wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van streekproducten.

Mijn ervaring

Ik heb GYS bezocht op de Amsterdamsestraatweg in Utrecht. Het interieur ziet er heel aangenaam uit. Er hangt een fijne, ontspannen sfeer en de aankleding is mooi gedaan. Er stonden genoeg heerlijke keuzes op de menukaart. Ik heb er heerlijk gegeten. Het enige nadeel was dat ons eten niet helemaal door en door warm was. Dit was wel zonde. Maar de heerlijke taartjes als nagerecht hebben het helemaal goed gemaakt.

Is GYS een aanrader?

Ik wil zeker nog eens terug naar GYS en dan naar een andere vestiging. Aangezien elke vestiging zijn eigen menukaart heeft, ben ik daar ook heel benieuwd naar.

Heb jij wel eens gegeten bij GYS? Ik ben heel benieuwd wat jij er van vond. Laat je het even weten in een reactie hieronder?

Back To Top