ONDERSTEUNING VOOR BEWUSTE MERKEN

Pakkende teksten

Ondersteuning nodig bij het creëren van content? Laat mij pakkende en unieke content voor je website, webshop, nieuwsbrief of social media maken! Met mijn relevante kennis en ervaring in ondernemerschap, online marketing en content marketing help ik je graag om de juiste doelgroep aan te spreken.

Bewuste merken

Ik schrijf graag over onderwerpen die dicht bij mij staan. Heb jij dus een geweldig product of dienst voor een bewuste of gezonde leefstijl? En ben je die ene ondernemer, zzp’er of bedrijf die hulp nodig heeft bij content creatie? Dan schrijf ik graag content voor jou, zodat je je doelgroep kunt inspireren. Bovendien weet ik hoe je beter gevonden kunt worden in Google’s zoekmachine. Van websites, platformen, webshops tot nieuwsbrieven en social media, ik verdiep mij het allerliefst in jouw merk.

Content plaatsing

Denk je nu, allemaal leuk en aardig die teksten, maar waar haal ik de tijd vandaan om het te plaatsen op mijn website? Geen nood, ik plaats de content maar al te graag in jouw CMS-systeem. Dat scheelt jou tijd en energie en ik vind het alleen maar hartstikke leuk om te doen!

Social media beheer

Heb je weinig tijd om berichten te plaatsen op Facebook, LinkedIn of Instagram? Ook dan ben je bij mij op het juiste adres. Stuur je beeld- of videomateriaal naar mij en ik schrijf er een pakkende tekst bij, maak een planning en plan de posts in op jouw pagina’s. Zo kan jij je als ondernemer blijven focussen op andere dagelijkse werkzaamheden!

Projectmanagement

Misschien heb je wel dat ene grote plan of geweldig idee bedacht, maar ontbreekt het aan tijd om het project uit te voeren. Met mijn ervaring in projectmanagement maak ik een planning, houd ik het overzicht en zorg ik ervoor dat het voor elkaar komt.

Back To Top