Deze Aziatische pannenkoek is heel lekker voor als je wat afwisseling wilt in de keuken. Door de sojasaus, kiemgroenten en radijs heeft de pannenkoek een heerlijke Japanse twist gekregen. De hartige kipstuckjes maken dit gerecht helemaal af.
BUDDHA BOWL MET ZOETE AARDAPPEL EN TAHINDRESSING
Soms heb je zo’n dag dat je geen zin hebt om lang in de keuken te staan. Klinkt dat herkenbaar? Buddha bowls zijn dan de beste oplossing. Snel, eenvoudig en super lekker. Deze voedzame Buddha bowl met zoete aardappel, edamame sojabonen en tempeh en een frisse tahindressing staat in een handomdraai op tafel.
VEGAN CINNAMON ROLLS
Heb je binnenkort een vegan high tea of ben je op zoek naar een lekker bijgerecht voor bij de koffie? Maak dan deze overheerlijke vegan cinnamon rolls. De zoete kaneelhapjes zijn in een handomdraai gemaakt en zijn in een mum van tijd klaar. De vegan cinnamon rolls zijn het allerlekkerst als ze net uit de […]
VEGAN OLIEBOLLEN MET APPEL EN ROZIJNEN
Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat het weer tijd is voor oliebollen. Dit is mijn recept die ik vorig jaar heb gebruikt voor het maken van vegan oliebollen met appel en rozijnen. De oliebollen waren zó lekker dat ik het recept dit jaar graag met jou wil delen. Met dit recept […]
TOFU FONDUE MET KASTANJECHAMPIGNONS EN WALNOTEN
In de winter is er niets leuker dan met goed gezelschap rond de eettafel zitten met lekker eten op tafel. Daar is deze tofu fondue perfect voor. De kastanjechampignons en walnoten geven deze tofu fondue een heerlijke herfstachtige smaak. Ook ideaal om tijdens de borrel op tafel te zetten.
OVENSCHOTEL MET TOSCANINI’S EN GROENTEN
Met dit recept kun je genieten van een eenvoudige en voedzame ovenschotel met toscanini’s, aardappeltjes, cherrytomaten en zwarte olijven. Als de schotel in de oven staat, hoef je er even niet naar om te kijken, zodat je in de tussentijd even iets anders kunt doen, ideaal. De ovenschotel is heerlijk met stokbrood.