Bekende veganisten

Bekende veganisten

Bekende veganisten

Woensdag 8 maart is het internationale vrouwendag. Er is een groot aantal bekende Nederlandse en internationale vrouwelijke veganisten. Allemaal met een andere achtergrond of motivatie maar met hetzelfde doel, geen dierlijke producten meer. Raak ook geïnspireerd door deze sterke vrouwen met een veganistische levensstijl.

Nederlandse bekende veganisten

Milouska_MeulensMilouska Meulens is een bekende Nederlandse radio- en televisiepresentatrice. Je kent haar misschien nog wel van het Jeugdjournaal. Ze heeft als veganist een hart voor groen en heeft door haar zwangerschap een nieuwe kijk op duurzaamheid gekregen. Ze wil er alles aan doen om de planeet te beschermen en de wereld niet nog verder te vervuilen.

Josje Huisman

Josje Huisman is bekend als voormalig lid van K3 en is sinds december 2016 veganistisch. Ze ziet het veganisme als een gezonde levensstijl en ze heeft een hele leuke blog geschreven voor Viva Las Vega’s.
Op Instagram deelt ze regelmatig haar enthousiasme over de levensstijl.

Marianne Thieme

Marianna_ThiemeOok fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren, Marianne Thieme, is al 2 jaar veganist. Zij ziet veel heil in een plantaardige levensstijl. Ze benadrukt het belang van een plantaardige levensstijl voor de positieve invloed die het heeft op het klimaat.

Internationale bekende veganisten

Internationaal zijn er ook veel vrouwelijke sterren die veganistisch door het leven gaan. Enkelen zijn Beyoncé, Ellie Goulding, Ariana Grande, Miley Cyrus, Natalie Portman en Leona Lewis. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van vrouwen die veganistisch zijn, ieder met een eigen motivatie.

Zo eet de zangeres Ellie Goulding veganistisch vanwege de gezondheidsvoordelen en de actrice Natalie Portman vanwege het behouden van een mooie huid.
Ellie_Goulding_Natalie_Portman

Beyonce

BeyonceBeyonce eet ook plantaardig en heeft samen met Jay-Z ‘22 Days Nutrition’ opgezet. Dit is een bezorgservice waarbij je 22 dagen een Vegan Challenge aangaat. Door het enthousiasme van Beyonce en Jay-Z voor deze uitdaging, raken velen over de hele wereld geïnspireerd om de gezondheidsvoordelen van plantaardig eten in te zien. Helaas draagt Beyonce wel eens bont, je kunt haar daarom geen veganist noemen. Hopelijk laat ze dit in de toekomst ook achterwege zodat ze zich volledig inzet voor een veganistische levensstijl. Maar, alle kleine beetjes helpen en het feit dat ze plantaardig eet en anderen over de hele wereld inspireert is al een mooi begin.

Arianna Grande

Ariana Grande, Amerikaanse zangeres en actrice, is tevens vegan. Ze is ervan overtuigd dat een plantaardige levensstijl je gelukkiger maakt en je er langer van leeft.

Arianna_Grande

Back To Top